Ny VD på Prenova


Den 15 januari tillträdde Cecilia Cederloo tjänsten som ny VD på Prenova.

Prenova har expanderat kraftigt under de senaste 4 åren och framgångsrikt etablerat sig som en stark aktör gällande bostadsbyggande i Gävle och Sandviken. För att säkerställa en fortsatt långsiktig expansion har bolaget valt att anställa Cecilia som ny VD. Cecilia kommer närmast från Sweco Management som regionchef.


Cecilia Cederloo om sin nya tjänst:

Mitt mål är att säkerställa fortsatt god lönsamhet och stabilitet, samtidigt som vi fortsätter utveckla vår roll som innovativ partner inom samhällsbyggandet i regionen. Jag hoppas att mitt ledarskap ska skapa förutsättningar för en driven organisation med hög kompetens och innovationskraft.

Min ambition är att vi ska fortsätta vara en stark aktör på den lokala marknaden samtidigt som vi fortsätter utveckla vår position regionalt. Kunden ska alltid känna sig trygg med att de får marknadens bästa lösning på just deras projekt. En bra ledstjärna för Prenova är att förutom att ta ansvar för en bra produktion, även ta ansvar för en bra förvaltning av fastigheten efter överlämnandet.

Just nu är det glädjande att kunna erbjuda invånarna i Sandviken nya bostäder med ett fantastiskt läge. Inom kort kommer vi också kunna erbjuda fler spännande projekt i Gävle, så håll utkik här på vår hemsida!