Arbetsledare

Vi söker arbetsledare inom både trä och betong 


Företaget
Vi är ett stabilt entreprenadföretag, som nu befinner oss i en spännande expansiv fas. Företaget präglas av goda värderingar, ett öppet arbetsklimat och korta beslutsvägar. Här ges du stora möjligheter att påverka verksamheten och din egen utveckling.

Ansvarsområden
Som arbetsledare arbetar du nära en projektledare och blir del i dennes projekt, ibland flera åt gången. Projekten varierar tidsmässigt och i omfattning. Dina arbetsuppgifter är varierande och inkluderar bland annat arbetsledning för medarbetare och underentreprenörer på bygget, att upprätta tidsplaner, genomföra och följa upp arbetsberedning samt att arbeta för en säker arbetsmiljö. Även en viss del av kalkyl- och inköpsarbete kommer att ingå.

Dina egenskaper
Vi söker dig som är social och driven och trivs i en händelserik miljö med korta beslutsvägar. Du är inte rädd för att ställa krav och har ett genuint intresse för arbetsledning inom byggsektorn. Vidare har du en god analytisk förmåga, är innovativ och intresserad av byggproduktion. I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kvalifikationer
Vi söker dig med gedigen byggerfarenhet och dokumenterad ledarerfarenhet. Du har genomfört någon form av arbetsledarutbildning och är en naturlig ledare som har lätt för att inspirera dina kollegor och skapa ett gott arbetsklimat.

Tillträde efter överenskommelse.

 

Klicka här för att skicka in din ansökan!