Styrelse

Börje Nordberg, Styrelseordförande

Jag är sedan mer än trettio år sedan egen företagare i bygg-, fastighets- och hotellbranschen. Jag har startat och drivit ett antal företag. Det mest kända av dessa företag är Winn Hotels.

Jag har haft ett antal omfattande uppdrag med koncept- och organisationsutveckling samt företagsledning i såväl Sverige som utomlands.

Mina intressen har alltid handlat om idrott i alla dess former, men idag handlar det mest om att spela golf samt att träna fotboll och hockey med barnbarnen.

Urban Öhman, Ordinarie ledamot

Efter slutförd ingenjörsutbildning jobbade jag på JM under åren 1987-1999. Jag jobbade som arbetsledare, platschef, kalkylator, inköpare, entreprenadingenjör och sedermera projektledare inom entreprenader. Är sedan år 2000 huvudägare i Prenova Bygg & Projektutveckling AB.
 
Jag gillar att träna och motionera och umgås med mina barn, eller bara njuta av att vara hemma i lugn och ro. På min fritid gör jag gärna aktiva saker såsom löpning, skidåkning, cykling och golf.

Rolf Norman, Ordinarie ledamot

Jag har gått bygglinjen som snickare och började på Prenova Bygg & Projektutveckling AB 1985 som snickare. 2005 köpte jag in mig som delägare i bolaget.

På fritiden ägnar jag mycket tid med familjen, är i sommarstugan, fiskar och vandrar i skog och mark.

Cecilia Cederloo, VD

Jag avslutade min civilingenjörsutbildning på  KTH 2002, sedan dess har jag arbetat som fastighetsanalytiker, auktoriserad värderingsman samt projektledare såväl privat, kommunalt och statligt. Åren 2012 fram till  2018 har jag haft olika ledande befattningar hos konsultföretaget Sweco. 

Jag gillar att resa, träna och umgås med min familj. På min fritid samlar jag på härliga dagar i sommarstugan, skidbacken eller på någon idrottsanläggning.
Hockey, crossfit, löpning och yoga är mitt livexlixir.