Ombyggnad

Är du i behov av en ombyggnation? Vi bygger inte enbart utförandeentreprenader utan är även delaktiga och skapar den ombyggnation våra kunder önskar. Vid våra entreprenader är det vanligt att våra kunder förespråkar att vi samordnar hela entreprenaden ur kvalitets- och arbetsmiljösynpunkt. Vid behov tar vi även in erfarna underentreprenörer som hjälper oss i genomförandet av våra ombyggnadsprojekt.


Stamrust

När din fastighet är i behov av stamrust kan du vända dig till oss. Vi kommer gärna med ett kostnadsförslag och hjälper dig genom hela projektet.


Fasadrenoveringar

Att underhålla fasaden är en förutsättning för att den ska hålla länge, och tänk på att en välisolerad fasad håller uppvärmningskostnaderna nere. Vi utför alla typer av fasadrenoveringar och du är varmt välkommen att höra av dig med eventuella frågor eller för att få en offert.


Tak- och fönsterbyten

Vi hjälper dig att byta tak oavsett om det rör sig om lertegel, betongpannor eller plåttak. Med bättre isolering av taket kan du både sänka elkostnaderna och minska antalet istappar genom att släppa ut mindre inomhusvärme.

Ett fönsterbyte sänker energikostnaderna samtidigt som de isolerar bättre mot buller. Vi hjälper gärna till med att välja ut de fönster som passar bäst för din fastighet.


Tillbyggnad

Har du ont om utrymme? Ibland är det bättre att bygga ut istället för att bygga nytt. Vi hjälper dig att bygga ut eller bygga om dina kontorslokaler, industrilokaler eller andra typer av fastigheter. Tveka inte med att höra av dig till oss.

 
 


Kontakta oss